Panoramische Camera Mini Pano 3Mp EZVIZ

Maak naadloos verbinding met je huis, kantoor of winkel. Dit is de eerste EZVIZ panoramische binnencamera met smart wifi, 3 megapixels en ingebouwde 2-weg audio.
Auf Lager
SKU
EZV_Mini Pano
169,99 €

Met de EZVIZ Mini Pano fisheye camera heeft u altijd een gerust gevoel. Dit is de eerste EZVIZ panoramische binnencamera met smart wifi, 3 megapixels en ingebouwde tweeweg audio. De Mini Pano biedt tevens ondersteuning voor 360-graden beeld. Monteer de camera aan een muur of plafond en houd uw huis, winkel of kantoor in de gaten of kijk hoe het met uw gezin gaat. U kunt de ruimte dag en nacht vanuit elke hoek bekijken.

 

ZIE ALLES WAT ER GEBEURT, ZELFS IN HET DONKER U kunt ook opnamen maken in het donker. Dankzij de zeer efficiënte IR-verlichting kan de camera tot 7,5 meter zien in het donker. Zo kunt u ‘s nachts de hele ruimte, uw winkel of kantoor op afstand in de gaten houden.

 

BEWAKING VANUIT ELKE HOEK

De Mini Pano is uitgerust met een 360° panoramische functie waarmee u elke hoek van de ruimte kunt bekijken. Gebruik uw smartphone als afstandsbediening. Met slechts één intelligente camera kunt u een goot gebied overzien.

 

ZIE DE WERELD ZOALS U DAT WILT

Afhankelijk van uw wensen selecteert u de gewenste kijkmodus, bijvoorbeeld fisheye panorama, breedbeeld, splitscreen en kwadrant splitscreen. Als de modus voor 360-graden panorama niet geschikt is voor de ruimte die u wilt bekijken, kunt u het scherm altijd opsplitsen in twee of vier beelden.

 

VIDEO VAN TOPKWALITEIT

De 3-megapixel sensor levert high-definition video. Zelfs de kleinste details zijn kristalhelder.

 

LUISTER EN PRAAT

Dankzij de ingebouwde tweeweg audio kunt u niet alleen observeren, maar ook communiceren. Open de EZVIZ-app, start de real-time communicatie en bepaal of u de indringer wilt wegjagen, iets wilt zeggen tegen uw hond of een praatje wilt maken met uw collega’s.  

 

ALTIJD VERBONDEN.  ALTIJD VEILIG.

De Mini Pano biedt 24/7 live streaming met HD-kwaliteit. Zo mist u niets. Bekijk de app, waar u ook bent en wanneer u maar wilt.

 

SLA BELANGRIJKE MOMENTEN OP EN  DEEL ZE

De Mini Pano heeft een geïntegreerde sleuf voor een micro-SD-kaart van maximaal 128 GB (kaart niet inbegrepen). Zo kunt u een leuke video bewaren of in het geval van een inbraak beelden naar de politie sturen. U kunt de beelden en video’s ook opslaan op de EZVIZ NVR X3 videorecorder

 

ALTIJD UP-TO-DATE

Wanneer er een beweging wordt gedetecteerd, krijgt u direct een melding via de app. Zo houdt u altijd controle.

EÉN APP VOOR ALLES

Met de eenvoudig te gebruiken EZVIZ-app voor iOS en Android kunt u tot vier live videostreams tegelijk bekijken op meerdere smartphones, tablets of laptops. Je kunt al je EZVIZ-veiligheidstoestellen met een en dezelfde app verbinden.

 

DUAL-BAND WIFI

De Mini Pano zendt uit via de 2,4 of 5 GHz band/frequentie. Zo bent u altijd verzekerd van een stabiele en veilige verbinding. Schakel over naar de band met de beste overdrachtssnelheid.
ALTIJD

 

GEÏNTEGREERDE EZVIZ OPLOSSING

U kunt de Mini Pano via de A1 hub verbinden met alle mogelijke EZVIZ-sensoren (voor huisdieren, sirenes, waterlekkage, deuren en ramen). Veelzijdige beveiliging ligt nu binnen handbereik.

Schreiben Sie eine Bewertung
Sie bewerten:Panoramische Camera Mini Pano 3Mp EZVIZ
schreiben Sie Ihre Frage

LIEFERUNG VERSANDKOSTENFREI

Ab €75 an BE/NL
Ab €149 an viele Länderr

Besten Service

In einer schnellen und professionellen Art und Weise geholfen

14 Tage Frist

Nicht zufrieden mit Ihrer Bestellung? Senden Sie es innerhalb von 14 Tage zurück

Niedrigst Preis Garantie

Intellihome garantiert immer den besten Preis