LED Dimbare Inbouwspot Wit Aluminium 8W

  • Top kwaliteit downlight
  • Warm witte kleur 2700K
  • Kwaliteitschip van Sharp
  • Kantelbaar
  • 3 jaar X-TRON garantie
Rupture de stock
SKU
TL-XTRDDL002-8W
Prix Spécial 40,95 € Prix normal 44,95 €

Om direct met de deur in huis te vallen : dit is geen product voor de koper die op zoek is naar een goedkope downlight, maar voor de koper die kijkt naar kwaliteit, betrouwbaarhaid, kleurechtheid, design en een garantie van maar liefst 3 jaar.

Deze prachtige vierkante inbouwspot (downlight) van X-Tron uit de TL-lijn (Top Line) is uitgevoerd in wit aluminium. Deze spot betekent een onmiddelijke meerwaarde in elke woning of winkelruimte door de kwalitatieve uitstraling, de mogelijkheid om hem te kantelen naar de richting (2) die U wenst en de prachtige warm witte lichtkleur.

De gebruikte LED COB 8W chips zijn hier van de Japanse fabrikant Sharp, gekend voor zijn hoge kwaliteits LED chips. De kwaliteit is terug te vinden in de CRI (Color Rendereing Index) hoger dan 80 en de zeer hoge levensduur van 50000 uren. De meeste producten op de markt halen amper 20000 tot 25000 branduren. Door het gebruik van de laatste nieuwe COB technologie onderscheiden deze downlights zich gemakkelijk van de goedkopere varianten die werken met de oudere SMD technologie. Deze kan U makkelijk herkennen door de bolletjes die U in de spot ziet. Dat zijn allemaal losse LED chips in realiteit, maar die kunnen niet de ervaring geven van een halogeenspot. Deze kunnen dat wel.

De inbouwspot heeft een IP-waarde van 44 (IP44) en is dus spatwater- en stofdicht, wat hem geschikt maakt voor gebuik in badkamers.

Zoals steeds bij de PL (Pro Line) van X-Tron betreft het hier een product van hoge kwaliteit met een garantie van 3 jaar, ook op de LED driver. De meegeleverde dimbare LED driver is er eentje van GOPRO lighting & electric company, een fabrikant die gekend staat voor zijn uitstekende kwaliteit en het uitermate geschikt zijn om te werken met TRIAC dimmers. Deze dimmers zijn naast RoHS ook TÜV gecertificeerd wat garant staat voor een constante topkwaliteit. Deze topkwaliteits dimbare LED driver is inbegrepen in de prijs. Bij heel wat aanbieders dient U de LED driver nog afzonderlijk aan te kopen en veelal gaat het dan om goedkope lage kwaliteitsdrivers.

Wat ons betreft : een duidelijke beste keuze. Niet goedkoop, maar U koopt kwaliteit.

More Information
Manufacturer's Suggested Retail Price 44,95 €
Contenu de l'emballage
  • Inbouwspot X-TRON TL-XTRDDL002-8W
  • Dimbare LED driver
Rédigez votre propre commentaire
Vous commentez :LED Dimbare Inbouwspot Wit Aluminium 8W
Rédigez votre question

LIVRAISON GRATUITE

De €75 à BE/ NL
De €149 à de nombreux pays

Meilleur service

Aide rapide et professionnelle

14 jours temps de réflexion

Non satisfait de votre commande? Renvoyez-la dans les 14 jours

Garantie du meilleur prix

Intellihome garantit toujours le meilleur prix
Upsell Products