10 Redenen om bij Intellihome te kopen

1. Laagste Prijs Garantie

Intellihome garandeert altijd de beste prijs en staat voor kwaliteitsproducten en een hoogstaande klantenservice! Als je *eenzelfde product vindt aan een lagere prijs bij een andere aanbieder in Europa, dan bieden wij dit product aan dezelfde prijs. Bij Intellihome is dit geen loze belofte: u kan direct online een laagste prijs-garantie aanvragen!

2. 14 Dagen niet goed geld terug-Garantie

Niet tevreden met je besteling? Binnen 14 dagen na je aankoop kan je de aangekochte producten terugsturen. Deze periode start vanaf de dag van levering van je bestelling.

3. 2 Jaar Garantie

Alle producten die je aankoopt bij Intellihome hebben een garantie van 2 jaar.

4. Grote keuze aan producten

In al onze productcategorieën bieden wij een ruime keuze aan producten die tegemoet komt om te voldoen aan al je behoeften en toepassingen.

5. Veilig betalen

In samenwerking met Ingenico bieden wij verschillende veilige betalingmethodes aan in onze internetwinkel  zodat je op eenvoudige, veilige en snelle wijze kan betalen voor je bestelling. Wij gebruiken een SSL certificaat dat alle data encrypteert die verzonden wordt naar de servers van Ingenico. Zo maken wij het mogelijk dat je veilig kan betalen voor al je bestellingen bij Intellihome.

6. Privacy

Wij nemen de privacy van onze klanten heel ernstig! Voor al informatie omtrent onze Privacy Policy, klik hier.

7. GRATIS verzending

Alle bestellingen van 149.00 Euro of meer worden GRATIS verzonden naar een groot aantal landen. Klik hier voor alle informatie over GRATIS verzending.

8. Altijd de meeste recente versie van producten

Bij Intellihome garanderen we je dat je altijd de meeste recente versie ontvangt van alle producten die je koopt. Wij verkopen geen producten die verouderd zijn of die van uitverkopen afkomstig zijn.

9. De BESTE Service

Intellihome bied je de beste Klanten Service. Onze medewerkers zijn getraind om je de best mogelijke technische en commerciële ondersteuning te geven over alle producten die we aanbieden in onze internetwinkel. U bent dus verzekerd dat al je vragen op een snelle en professionele wijze worden opgevolgd.

10. Ervaring

Onze internetwinkel werd opgericht in 1997. U profiteert dus van bijna 20 jaar ecommerce ervaring en in die periode hebben wij een onberispelijke reputatie opgebouwd. Dit vind je niet bij een grote internetwinkel zonder kennis of bij een internetwinkel die de producten niet kent en werkt met dropshopping.

 

* Eenzelfde product : d.w.z. volledig dezelfde uitvoering, met dezelfde stekker, met dezelfde technische specificaties, handleidingen, etc… !  Indien er verzendkosten worden aangerekend, dan worden deze ook meegerekend in de totale prijsberekening.  Laagste prijs garantie kan niet gecombineerd worden met een korting- of cadeaubon.