Binnencamera Wi-Fi 2-Weg Audio Black EZVIZ

Met de Mini Plus kan je op beide oren slapen. De MiniPlus is een wifi-camera met ingebouwde 2-weg audio om je huis, je winkel of je kantoor in de gaten te houden wanneer je er zelf niet bent. Dag en nacht.
Levertijd 2 dagen
SKU
EZV_MINI PLUS BLACK
€ 109,99

Binnencamera WiFi met 2-weg audio Zwart | EZViZ Mini Plus Zwart

Met de Mini Plus in de kleur zwart kan je op beide oren slapen. De MiniPlus is een wificamera om je huis, je winkel of je kantoor in de gaten te houden wanneer je er zelf niet bent. Slaapt de baby? Is alles oké met de hond? Alles veilig in de winkel of op kantoor? Check gewoon de app op je smartphone, waar je ook bent, wanneer je maar wilt..

 

ALTIJD VERBONDEN. ALTIJD VEILIG
De Mini Plus camera heeft 24/7 HD live streaming. Je mist geen enkel moment wat er gebeurt. Je kan de app checken wanneer je maar wilt.

 

VIDEO VAN TOPKWALITEIT
Met een videoformaat van 1080p, krijg je video in hoge definitie, twee keer zoveel als het 720p-formaat.

 

KLEINE LENS, GROOT BEELD
De 130° breedhoeklens geeft je een goed overzicht van de ruimte. Alsof je er zelf instaat.

 

LUISTER EN PRAAT
De Mini Plus heeft een ingebouwde speaker en microfoon. Open gewoon de app en luister en praat met de speaker als er een inbreker is of als de hond weer ‘s op de sofa slaapt.

 

ZIE WAT ER GEBEURT, ZELFS IN HET DONKER
De camera verandert automatisch naar nachtzicht wanneer het donker is.

 

DUAL-BANDWIFI
De Mini Plus gebruikt een wififrequentie van 2.4 GHz of 5 GHz. Zo heb je altijd een stabiele, veilige connectie omdat je kan switchen zodat je altijd de beste transmissiensnelheid hebt.

 

TOT HET KLEINSTE DETAIL
Dankzij de 8x digitale zoom zoom je op elk detail in.

 

ALTIJD UP-TO-DATE
Wanneer de camera beweging detecteert, krijg je direct een melding via de app of via mail. Zo weet je wat er gebeurt op het moment dat het gebeurt.

 

FLEXIBELE INSTALLATIE
Installeer je camera waar het je het beste uitkomt. Dankzij de magnetische voet en de bevestigingskit installeer je de camera écht overal. Zelfs op je koelkast.

 

BEWAAR EN DEEL BELANGRIJKE MOMENTEN

De camera geeft een geïntegreerde SD-ingang voor een opslagcapaciteit van 128 GB. Perfect om het grappige filmpje van je baby te bewaren. Je kunt ook foto’s en video’s bewaren op de draadloze EZVIZ NVR X3 videorecorder.

 

GEÏNTEGREERDE EVZIZ OPLOSSING
De Mini Plus kan met alle EZVIZ-sensoren verbonden worden (voor huisdieren, waterlekken, deuren en ramen). Volledige veiligheid binnen handbereik.

 

EEN APP VOOR AL HET WERK
Met de gebruiksvriendelijke EZVIZ app bekijk je tot 4 livestreams tegelijk. Je verbindt alle EZVIZ beveiligingstoestellen met elkaar in één en dezelfde app.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Binnencamera Wi-Fi 2-Weg Audio Black EZVIZ
Stel uw vraag

GRATIS VERZENDING

Vanaf €75 voor NL/BE
Vanaf €149 voor overige landen

BESTE SERVICE

Op een snelle en professionele wijze geholpen

14 DAGEN BEDENKTIJD

Niet tevreden met je bestelling? Stuur deze binnen 14 dagen terug

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

Intellihome garandeert altijd de beste prijs