Zipato

Zipato

Zipato, Domotica van de nieuwe generatie!

Zipato is een interactief Veiligheids- en Domoticasysteem gebaseerd op de cloud technologie. Je kan de werking van zowat alle electrische toestellen in je woning personaliseren, controleren en automatiseren, live videobeelden bekijken van je bewakingscamera's en waarschuwingen ontvangen wanneer er zich een veiligheidsprobleem voordoet.

Zipato is de nieuwe generatie van veiligheidsoplossingen voor je woning en voor je familie die je uitgebreide controle geeft en je onmiddellijk waarschuwt in geval van brand, inbraak, overstroming of een gaslek alsook voor kinder- en ouderenzorg vele functionaliteiten biedt.

Met Zipato bespaar je energie door je energieverbruik nauwgezet op te volgen omdat je met Zipato vanop afstand de verlichting kunt controleren alsook de verwarming en alle electrische apparaten. Individuele rapporten en waarschuwingen zullen je beter doen begrijpen hoe je energieverbruik in mekaar zit waardoor energieverspilling wordt uitgesloten.

De combinatie van een hoog veiligheidsniveau en energie-efficiëntie en een hoge mate van controle over je complete woning via het internet of je smartphone maakt je woning veel comfortabeler en geeft je een gerust gevoel wanneer je weg bent.

Producten 1-12 van 36

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. -17%
  Z-Wave Plus Zipato Valve Controller
 2. -17%
  Pihilio 3-in-1 Sensor
 3. Z-Wave Zipabox
 4. -71%
  Z-Wave ZipaMini
 5. -10%
  Z-Wave Zipato Smart Alarm Starter Kit
 6. -5%
  Z-wave Plus Zipato ZipaTile Alarm Set

Producten 1-12 van 36

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst