PT camera Smart Tracking C6T EZVIZ

Verbind draadloos en naadloos met je huis, bureau of winkel. En communiceer met je familie en huisdieren. Check gewoon de app op je smartphone, waar je ook bent, wanneer je maar wilt.
Levertijd 2 dagen
SKU
EZV_C6T
€ 109,99

Met de C6T kan je altijd op beide oren slapen. De C6T is een wificamera om je huis, je winkel of je kantoor vanuit vrijwel elke hoek in de gaten te houden. Slaapt de baby? Is alles oké met de hond? Alles veilig in de winkel of op kantoor? Check gewoon de app op je smartphone, waar je ook bent, wanneer je maar wilt.

 

ALTIJD VERBONDEN. ALTIJD VEILIG.

De C2mini camera heeft een 24/7 HD-livestream. Mis geen moment van wat er gebeurt. Check de app wanneer je wilt.

 

360° PANORAMISCH ZICHT

De slimme helm heeft een pan/tilt-functie. Zo kan je elke hoek van de ruimte zien door je telefoon als afstandsbediening te gebruiken.

 

VOLG BEWEGING

De C6T volgt alle bewegende voorwerpen met zijn slimme bewegingssensor. Je kan video bewaren op een SD-kaart of een NVR-videorecorder.

 

PRIVACY WANNEER NODIG

Wanneer je de privacymodus activeert, draait de camera terug in de helm en stopt hij onmiddellijk met het opnemen van audio en video en schakelt live viewing uit.

 

ZIE WAT ER GEBEURT, OOK IN HET DONKER

De camera switcht automatisch naar nachtzicht als het donker is. Je kan over je baby waken zonder lawaai te maken of ‘s nachts checken of alles oké is in de winkel of op kantoor.

 

TOT HET KLEINSTE DETAIL

Dankzij de 8x digitale zoom kan je het kleinste detail checken. ALTIJD UP-TO-DATE Wanneer de camera beweging detecteert, krijg je direct een melding via de app of via mail. Zo weet je wat er gebeurt op het moment dat het gebeurt. SPREEK EN LUISTER De C6T heeft een ingebouwde speaker en microfoon. Open de app en luister of spreek via de speaker als er een indringer is of als de hond weer ‘s op de sofa slaapt.

 

SLA BELANGRIJKE MOMENTEN OP EN DEEL ZE

De camera heeft een geïntegreerde slot voor een SD-kaart die tot 128 GB ondersteunt. Ideaal om een grappige foto van je peuter te bewaren. Je kan de beelden en video’s ook op de NVR X3, de draadloze videorecorder van EZVIZ, bewaren.

 

GEÏNTEGREERDE EZVIZ-OPLOSSING

De C6T kan met alle EZVIZ-sensoren (voor huisdieren, sirenes, waterlekken, deuren en ramen) worden verbonden. Volledige veiligheid binnen handbereik.

 

EÉN APP DOET AL HET WERK

Met de gebruiksvriendelijke EZVIZ-app kan je tot vier live videostreams tegelijk bekijken. Je kunt al je EZVIZveiligheidstoestellen met één en dezelfde app verbinden.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:PT camera Smart Tracking C6T EZVIZ
Stel uw vraag

GRATIS VERZENDING

Vanaf €75 voor NL/BE
Vanaf €149 voor overige landen

BESTE SERVICE

Op een snelle en professionele wijze geholpen

14 DAGEN BEDENKTIJD

Niet tevreden met je bestelling? Stuur deze binnen 14 dagen terug

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

Intellihome garandeert altijd de beste prijs