Foscam FI9961EP 2.0MP Full HD IP66 Waterbestendige IP Camera

Vandaal- en Waterbestendige HD IP PoE Camera.

Op voorraad
SKU
FOS_FI9961EP
€ 159,50

De NIEUWE Foscam FI9961EP Dome PoE IP Camera is IP66 Waterbestendig en IK10 Vandaalbestendig en is daardoor inzetbaar voor een veelheid aan toepassingen in de meest verscheiden omstandigheden.

De Foscam FI9961EP is bovendien een compacte dome bewakingscamera die in combinatie met een computernetwerk en PoE in het oog houdt wat er in en om je woning/kantoor gebeurt. Deze camera registreert alles wat er gaande is aan je voordeur, kantoren, tuin en of op eendere welke locatie naar keuze die moet bewaakt worden.

Zowel overdag als 's nachts registreert de Foscam FI9961EP uitstekende beelden tot wel 20 meter dankzij de IR-cut filter en de IR-LED's van de camera.

De beelden van de Foscam FI9961EP kunnen makkelijk bekeken worden op je PC, Smartphone of Tablet via een internet browser of app. Deze camera kan ook beelden sturen naar een emailadres of ftp-server wanneer beweging wordt gedetecteerd. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gaande is in het gezichtsveld van de camera. Met de Plug & Play (P2P) functie is het ook eenvoudig om beelden te bekijken op je smartphone zonder dat je een router of computer nodig hebt.

Meer informatie
Inhoud verpakking
  • FI9961EP Camera
  • CD
  • Korte Handleiding
  • Garantiekaart
Model FI9961EP
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Foscam FI9961EP 2.0MP Full HD IP66 Waterbestendige IP Camera
Stel uw vraag

GRATIS VERZENDING

Vanaf €75 voor NL/BE
Vanaf €149 voor overige landen

BESTE SERVICE

Op een snelle en professionele wijze geholpen

14 DAGEN BEDENKTIJD

Niet tevreden met je bestelling? Stuur deze binnen 14 dagen terug

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

Intellihome garandeert altijd de beste prijs