Foscam FN3104W-B4 720P 4-Kanaals Draadloos NVR Videobewaking Systeem

Een draadloos videobewaking systeem zo flexibel dat je het eender waar kunt installeren!

Verkoopprijs nog niet bekend!

Niet op voorraad
SKU
FN3104W-B4
€ 0,00

Dit spiksplinternieuw Foscam camerasysteem FN3104W-B4 NVR-Kit  laat je toe om van waar je ook bent een oogje in het zeil te houden op afstand van je woning, winkel, restaurant, café, kantoor of eender welk KMO-bedrijfFoscam camerabeveiliging met lokale opname op de Foscam NVR (Network Video Recorder) maakt het je ook mogelijk om de beelden op te nemen op de harde schijf en deze later te bekijken of live op de plaats waar het Foscam camerasysteem geïnstalleerd is.

De 4 meegeleverde aangesloten Foscam FI9800W IP camera’s worden zichtbaar in een split view op het aangesloten scherm. Je kan via deze Foscam camerabewaking video opnames maken waar en wanneer je dat wenst. Je kan tijdschema’s instellen, opnemen via bewegingsdetectie of gewoon op afstand de opnames starten of stoppen. De toegang tot dit doe-het-zelf camerasysteem gebeurt via je browser (Internet Explorer, Safari, Firefox,…) of via de GRATIS Foscam App (iOS/Android).

De aansluiting is simpel: nadat het systeem op het stroomnet is aangesloten zullen de 4 camera's automatisch verbonden worden met de NVR. 

Dit Foscam camerasysteem FN3104W-B4 NVR-Kit is een gebruiksvriendelijk doe-het-zelf videobewakingssysteem dat de gebruiker een gevoel van veiligheid verschaft en bij eventuele gevallen van diefstal, inbraak, geweldpleging,… kan bijdragen tot het snel identificeren van de betrokken personen.

Meer informatie
Technische Info (nieuw)

Model FN3104W-B4
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Foscam FN3104W-B4 720P 4-Kanaals Draadloos NVR Videobewaking Systeem
Stel uw vraag

GRATIS VERZENDING

Vanaf €75 voor NL/BE
Vanaf €149 voor overige landen

BESTE SERVICE

Op een snelle en professionele wijze geholpen

14 DAGEN BEDENKTIJD

Niet tevreden met je bestelling? Stuur deze binnen 14 dagen terug

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

Intellihome garandeert altijd de beste prijs
Upsell Products