Foscam FN3108E-B8-2T - 8 Camera 720P HD Video Bewaking NVR-Kit

8-Camera 720P HD Videobewaking NVR-Kit om je huis, bedrijf of winkel te beschermen!

Niet op voorraad
SKU
FN3108E-B8-2T
Speciale prijs € 795,00 Normale prijs € 873,99

Dit spiksplinternieuw Foscam camerasysteem FN3108E-B8-2T Videobewaking NVR-Kit laat je toe om van waar je ook bent een oogje in het zeil te houden op afstand van je woning, winkel, restaurant, café, kantoor of eender welk KMO-bedrijf. Foscam camerabeveiliging met lokale opname op de Foscam NVR (Network Video Recorder) maakt het je ook mogelijk om de beelden op te nemen op de harde schijf en deze later te bekijken of live op de plaats waar het Foscam camerasysteem geïnstalleerd is.

De 8 meegeleverde aangesloten Foscam FI9800E IP camera’s uitgerust met PoE worden zichtbaar in een split view op het aangesloten scherm. Je kan via deze Foscam camerabewaking video opnames maken waar en wanneer je dat wenst. Je kan tijdschema’s instellen, opnemen via bewegingsdetectie of gewoon op afstand de opnames starten of stoppen. De toegang tot dit doe-het-zelf camerasysteem gebeurt via je browser (Internet Explorer, Safari, Firefox,…) of via de GRATIS Foscam App (iOS/Android). De ingebouwde harde schijf van 2TB zorgt voor een ruime opslagcapaciteit. Optioneel kan je de harde schijf (HDD) ook vervangen door een andere met een maximale opslagcapaciteit van 4TB.

De Foscam FI9800E IP camera’s hebben een resolutie van 720P en ook de opname gebeurt in deze kwaliteit voor alle 8 kanalen.

Deze Foscam NVR kit  werkt met PoE. Zowel de beelden als de voeding worden over de meegeleverde Ethernet kabel overgedragen. Aparte stopcontacten bij de camera’s zijn dus niet nodig.

De aansluiting is simpel: de Foscam NVR wordt met je router verbonden en de FI9800E IP camera’s worden verbonden met de NVR via de meegeleverde Ethernet kabel. De Foscam NVR sluit je dan aan via de eveneens meegeleverde HD out kabel op een scherm. De bediening gebeurt via de USB muis die ook aan de NVR dient aangesloten te worden.

Dit Foscam camerasysteem FN3108E-B8-2T is een gebruiksvriendelijk doe-het-zelfvideobewakingssysteem dat de gebruiker een gevoel van veiligheid verschaft en bij eventuele gevallen van diefstal, inbraak, geweldpleging,… kan bijdragen tot het snel identificeren van de betrokken personen.

Meer informatie
Inhoud verpakking
 • 1 X Foscam 8-CH NVR met 2TB Hard Disk
 • 8 X 720P Bullet IP Camera (FI9900E)
 • 8 X Set schroeven
 • 4 X 25M Ethernet kabel 
 • 4 X 15M Ethernet kabel 
 • 1 X Voeding voor NVR 
 • 1 X 1.5M Ethernet kabel 
 • 1 X USB Muis
 • 1 X 1.8M  HD kabel 
 • 1 X Installatie Software CD
 • 1 X Handleiding
Model FN3108XE-B4-1T
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Foscam FN3108E-B8-2T - 8 Camera 720P HD Video Bewaking NVR-Kit
Stel uw vraag

GRATIS VERZENDING

Vanaf €75 voor NL/BE
Vanaf €149 voor overige landen

BESTE SERVICE

Op een snelle en professionele wijze geholpen

14 DAGEN BEDENKTIJD

Niet tevreden met je bestelling? Stuur deze binnen 14 dagen terug

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

Intellihome garandeert altijd de beste prijs