HomeCenter 2 FIBARO

Z-Wave FIBARO Home Center 2 is een multi-functionele Domotica Centrale in een prachtig design.  
Op voorraad
SKU
FIB_HOMEC2
Speciale prijs € 499,00 Normale prijs € 549,00

FIBARO, het beste domoticasysteem op de markt.

FIBARO Home Center 2 is het brein van het FIBARO system, maar werkt ook met Z-wave modules van andere merken. Home Center 2 is ontwikkeld door de eigen FIBARO engineers met volledige controle op het ontwikkelingsproces, zodat vele unieke functies zijn toegevoegd die je nog niet terugvindt bij vele andere Z-Wave centrales. FIBARO Home Center 2 werpt een totaal nieuw licht op Z-Wave Domotica en introduceert echte intelligentie in de woning.

FIBARO Home Center 2 communiceert met electronische sensoren en apparaten doorheen de woning en maakt gebruik van draadloze en bekabelde communicatie en is verbonden met het internet via een bestaande breedbandverbinding (Kabel of DSL). 

De geïntegreerde Z-Wave interface module laat gebruikers toe om Z-Wave sensoren, apparaten en vele andere te controleren en te bedienen.

FIBARO Home Center 2 integreert veelvoudige en complexe controle, automatisering en internet protocols in één handig en eenvoudig Plug & Play apparaat. Deze performante interface laat gebruikers toe op een eenvoudige wijze de complete woning te beheren van eender waar; of je nu thuis bent, vanop kantoor of onderweg met je GSM. 


Meer informatie
Manufacturer's Suggested Retail Price € 599,00
Technische Info (nieuw)

Intel Atom 1,6Ghz Processor

Dankzij de zijn efficiëntie is de Home Center 2 veel sneller dan alle andere Z-Wave gateways die momenteel beschikbaar zijn.

1GB RAM, 2GB SLC Harde schijf

Groot geheugen + snelle processor = snelle communicatie tussen FIBARO Systeem producten. Hardware architectuur die gebruitk wordt in de Home Center 2 maak dat Z-Wave domoticasystemen sneller werken dan ooit. 

4GB MLC Herstel Disk

De heel eigen manier van databeveiliging van FIBARO zorgt voor een betekenisvolle verbetering van de gebruikersveiligheid.

Elk Home Center 2 heeft een eigen herstel disk waardoor elke gateway zijn unieke backup heeft. Hierdoor is het systeem bescherm tegen ongeoorloofd gebruik. Een ander voordeel is een snel en eenvoidig herstel van het systeem na een faling.

 

Mee info over het bedrijf FIBARO en het FIBARO Z-Wave Systeem vind je hier.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:HomeCenter 2 FIBARO
Stel uw vraag

GRATIS VERZENDING

Vanaf €75 voor NL/BE
Vanaf €149 voor overige landen

BESTE SERVICE

Op een snelle en professionele wijze geholpen

14 DAGEN BEDENKTIJD

Niet tevreden met je bestelling? Stuur deze binnen 14 dagen terug

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

Intellihome garandeert altijd de beste prijs