Honeywell Slimme Draadloze Thermostaat Lyric T6R

De Honeywell Lyric T6R is een slimme, programmeerbare draadloze thermostaat ter vervanging van bestaande thermostaten.

Niet op voorraad
SKU
Y6H910RW4013
Speciale prijs € 217,50 Normale prijs € 240,00

De Honeywell Slimme Draadloze Thermostaat Lyric T6R is een slimme, programmeerbare thermostaat voor wandmontage en is een makkelijke oplossing voor het vervangen van bestaande thermostaten.

Deze slimme thermostaat werd door Honeywell met veel zorg ontwikkeld en is uitgerust met touchscreen technologie, bediening van de verwarming vanop afstand via Smartphone of Tablet, herkenbare universele iconen, ingebouwde WiFi en een uitgebreide reeks innovatieve functies die optimaal zijn afgestemd op de wensen van de gebruiker anno 2016 die vooral oog heeft voor energiebesparing.

De Lyric T6R kan op de bestaande bedrading worden aangesloten en is door de intuïtieve bediening eenvoudig te installeren en te bedienen. Dankzij de ingebouwde slimme WiFi-technologie maakt de Lyric T6R snel verbinding met het WiFi-netwerk in je woning.

Dankzij de Lyric app ben je altijd in contact met je Lyric T6R. Je kunt met deze app, waar je ook bent, altijd instellingen van je thermostaat wijzigen. Als je bvb onverwachts later thuiskomt, dan kan je de Lyric T6 zo instellen dat de verwarming op een later tijdstip wordt ingeschakeld. De Lyric T6R zal je ook meldingen sturen wanneer er wat ongewoons aan de hand is, zoals extreem hoge of lage temperaturen in de woning. 

Een bijzondere eigenschap van de Lyric T6R is de compatibiliteit met Apple HomeKit waardoor je de Honeywell Lyric T6R Slimme Thermostaat kunt aansturen met je iPhone, iPad of Apple Watch. Dit is vooral handig wanneer je meerdere Apple Homekit apparaten in huis heeft, aangezien u dan niet meer te maken hebt met allerlei losse apps. De Apple Homekit compatibiliteit betekent ook dat je de Lyric T6 met Siri spraakbesturing kunt aansturen.

Locatiegebaseerde temperatuurinstelling (geofencing) is een andere opvallend kenmerk van de Lyric T6R die zorgt voor een meer efficiënt energieverbruik. De temperatuurinstelling wordt zo automatisch aangepast op basis van de locatie van de gebruiker.

Meer informatie
Technische Info (nieuw)
 • Aantal perioden per dag instelbaar: 6
 • Batterijen: Werkt zonder batterijen
 • Displayverlichting: Ja, Touch Screen display met verlichting
 • Instelbaar per dag: Ja, via de Lyric app en Lyric thermostaat
 • Temperatuur instelbereik: 5-35 graden Celsius
 • Uitbreidbaar: Nee

Installatievideo (Engels):

Inhoud verpakking
 • 1 x Lyric T6R Thermostaat
 • 1 x Lyric T6 AV/DC Adapter
 • 1 x Draadloze Ontvanger Box
 • 4 x Schroeven
 • 1 x EU Stekkerbevestiging
 • 1 x UK Stekkerbevestiging
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Honeywell Slimme Draadloze Thermostaat Lyric T6R
Stel uw vraag

GRATIS VERZENDING

Vanaf €75 voor NL/BE
Vanaf €149 voor overige landen

BESTE SERVICE

Op een snelle en professionele wijze geholpen

14 DAGEN BEDENKTIJD

Niet tevreden met je bestelling? Stuur deze binnen 14 dagen terug

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

Intellihome garandeert altijd de beste prijs
Upsell Products