INNR BRIDGE BG 110

De INNR Bridge koppelt alle lampen van het INNR systeem aan elkaar. Wist je dat de INNR lampen ook direct aan de Homey en Philips HUE controllers gekoppeld kunnen worden?

Levertijd 2 dagen
SKU
INN_BG 110
€ 59,95

Deze INNR Bridge BG 110 kun je gebruiken om al je INNR lampen te bedienen. De INNR lampen werken ook met de bridge van Philips HUE. Deze bridge heeft wel een mogelijkheid om gekoppeld te worden met andere domotica controllers, zoals Z-wave basisstations. Helaas is er op dit moment nog geen API beschikbaar.

Deze INNR Bridge koppelt alle lampen van het INNR systeem aan elkaar. Met de INNR app bestuur je al je verlichting, waar en wanneer jij maar wilt. En jij bepaalt de sfeer waar je op dat moment behoefte aan hebt. De Bridge is de kern van het INNR systeem. Alle lichten zijn verbonden met de Bridge en deze fungeert als de gateway naar je wifi netwerk (en het internet). Met de INNR Bridge profiteer je van alle voordelen van het INNR systeem, en maak je optimaal gebruik van een lichtplan dat je met onze LightAdvisor maakt.

Technical Information:

Height: 28mm

Width: 74mm

Length: 107mm

Standby power: 1.00 W

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:INNR BRIDGE BG 110
Stel uw vraag

GRATIS VERZENDING

Vanaf €75 voor NL/BE
Vanaf €149 voor overige landen

BESTE SERVICE

Op een snelle en professionele wijze geholpen

14 DAGEN BEDENKTIJD

Niet tevreden met je bestelling? Stuur deze binnen 14 dagen terug

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

Intellihome garandeert altijd de beste prijs