INNR STARTKIT E27

Ontdek een klein gedeelte van de INNR ervaring met deze Starter Kit. Schroef de slimme peertjes in je bestaande lampen en ervaar hoe gemakkelijk de lampen te bedienen zijn. Dim bijvoorbeeld alle lampen met één druk op de knop voor een intiem diner voor twee.
Levertijd 2 dagen
SKU
INN_StarterKit_SK_RB_162
€ 79,95

Ga aan de slag met de Start Kit en ontdek het gemak van INNR. Creëer je eigen sfeer in een handomdraai, door je lampen te dimpen met je smartphone. De INNR Start Kit is ideaal voor iedereen die Innr wil proberen. Later is deze set eenvoudig uit te breiden met andere INNR producten.

Bridge:

De bridge is de controller van het geheel. Het geheel werkt via het Zigbee protocol en heeft de mogelijkheid om een "Mesh" netwerk op te bouwen. Door dit netwerk communiceren de lampen onderling met elkaar en hoeft de bridge minder centraal te staan. Maximaal kunnen er 100 lampen worden aangestuurd. Op dit moment is het niet mogelijk om de bridge aan te sturen vanuit een API, mogelijk kan dit later wel. Wilt u dit wel, kies dan de Philips HUE bridge, deze kan wel aangestuurd worden vanuit andere domotica systemen, en werkt met de INNR lampen vanwege het Zigbee protocol.

Lampen:

Bij deze INNR Start Kit worden 2 LED lampen meegeleverd van 8,5 W (806 Lm). De 8,5 W is te vergelijken met een 60 W gloeilamp. De kleur temperatuur is 2.700 K, wat niet heel warm is maar ook niet koud. De lampen dimmen mooi en flikkeren niet bij een laag wattage.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:INNR STARTKIT E27
Stel uw vraag

GRATIS VERZENDING

Vanaf €75 voor NL/BE
Vanaf €149 voor overige landen

BESTE SERVICE

Op een snelle en professionele wijze geholpen

14 DAGEN BEDENKTIJD

Niet tevreden met je bestelling? Stuur deze binnen 14 dagen terug

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

Intellihome garandeert altijd de beste prijs