Laagste Prijs Garantie

Intellihome staat voor scherpe prijzen,  kwaliteitsproducten en een uitstekende dienst na verkoop !

Prijzen op onze website zijn inclusief BTW ! Geen verrassingen als u aan de kassa staat !

Laagste Prijs Garantie : Wanneer u eenzelfde * product vindt dat momenteel te koop is bij een andere verdeler in Europa aan een lagere prijs, dan bieden wij u dit product aan dezelfde prijs aan.

Bij Intellihome is dit geen loze belofte : U kan dit direct online bij ons aanvragen. Het enige dat U moet doen is op het rode balkje klikken op productniveau met de tekst Elders goedkoper? Klik hier voor onze laagste prijsgarantie”. U krijgt dan een formulier te zien dat U kan invullen en naar ons doorsturen. Wij nemen dan zeer spoedig contact met U op om U effectief een lagere prijs aan te bieden. Veel webwinkels beloven dit, Intellihome doet het.

X10 LM12 Lampmodule

SKU: LM12

Availability: In voorraad

€ 25,95

Inclusief 21% BTW.

 

Elders goedkoper ? Klik hier voor onze laagste prijsgarantie

 

Kort overzicht

X10 LM12 - Lampmodule - Draadloze controle over uw verlichting in een handomdraai!

 

De laagste prijs garantie geldt NIET voor tijdelijke promoties of einde reeks aanbiedingen!

De aanbieder moet het product in stock hebben en er mogen geen bijkomende voorwaarden aan de aankoop gesteld worden (bv. minimum aankoopvolume, verplicht lidmaatschap, verhoging van de prijs als er met een kredietkaart betaald wordt, etc...). Verder gaan wij ook geen vergelijking aan met obscure Aziatische websites, waarvan de klant niet zeker weet of de goederen ooit geleverd zullen worden en of de transport- en inklaringskosten, invoerrechten en de BTW inbegrepen zijn. Vaak ontdekt de klant deze praktijken maar bij de levering als die er al komt.

* Eenzelfde product : d.w.z. volledig dezelfde uitvoering, met dezelfde stekker, met dezelfde technische specificaties, handleidingen, etc… !

Indien er verzendkosten worden aangerekend, dan worden deze ook meegerekend in de totale prijsberekening.

Laagste prijs garantie kan niet gecombineerd worden met een korting- of cadeaubon.