Nano Dimmer Z-wave Plus Aeotec

Maak al je verlichting slim. Simpel met de Nano Dimmer.

Op voorraad
SKU
AEO_ZW111-C
€ 64,95

De Aeotec Nano Dimmer verhoogt dramatisch de verlichting in je woning. De 3de generatie van de onzichtbare verlichtingsmodule biedt betere prestaties dan al die wat voordien beschikbaar waren. Het dimmen is zachter. De compatibiliteit is groter. De verlichting werkt sneller.  Automatisering en intelligentie waren nooit krachtiger. En al deze eigenschappen komen uit een module met uitzonderlijk compact formaat. Je zult versteld staan hoeveel functionaliteit er in deze Nano Dimmer zit. 

Perfecte verlichting is een essentieel onderdeel van een echt Slim Huis. Verlichting die gepast reageert met altijd de juiste helderheid. Die altijd aan staat wanneer het nodig is en uit wanneer niet. Maar de perfecte verlichting creëren is niet eenvoudig. 

De perfecte verlichting creëren is altijd ingewikkeld geweest. Om vroeger je verlichting te automatiseren met Z-Wave moest je je ervan vergewissen of je wel de juiste bekabeling had en of het type lampen en verlichting wel in aanmerking kwamen om ermee te functioneren. Allemaal veel te ingewikkeld. Deed je iets verkeerd dan had je al snel kopzorgen. 

Nu niet meer. De Aeotec Nano Dimmer biedt slimme, verbonden verlichting zonder kopzorgen.

Meer informatie
Technische Info (nieuw)

Afmetingen: 42 x 39,5 x 20m

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nano Dimmer Z-wave Plus Aeotec
Stel uw vraag

GRATIS VERZENDING

Vanaf €75 voor NL/BE
Vanaf €149 voor overige landen

BESTE SERVICE

Op een snelle en professionele wijze geholpen

14 DAGEN BEDENKTIJD

Niet tevreden met je bestelling? Stuur deze binnen 14 dagen terug

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

Intellihome garandeert altijd de beste prijs
Upsell Products