PTZ Camera Smart Tracking C6B EZVIZ

Moeiteloos verbonden met je huis, kantoor of je winkel. En praat met je familie en je huisdieren. Check gewoon de app op je smartphone, waar je ook bent, wanneer je maar wilt.
Levertijd 2 dagen
SKU
EZV_C6B
€ 119,99

Met de C6B kan je op beide oren slapen. De C6B is een wificamera om je huis, je winkel of je kantoor in de gaten te houden wanneer je er zelf niet bent. Slaapt de baby? Is alles oké met de hond? Alles veilig in de winkel of op kantoor? Check gewoon de app op je smartphone, waar je ook bent, wanneer je maar wilt.

 

ALTIJD VERBONDEN. ALTIJD VEILIG.

De C6B heeft 24/7 HD live streaming. Je mist geen enkel moment wat er gebeurt. Je kunt de app checken wanneer je maar wilt.

 

360° PANORAMISCH ZICHT

De slimme camerahelm heeft een pan/tilt-functie. Je kunt elke hoek van de ruimte zien door je telefoon als afstandsbediening te gebruiken.

 

VOLG BEELD EN GELUID

Als de C6B geluid detecteert, draait de camera naar de bron van het geluid en volgt het alle bewegende objecten met de slimme bewegingssensor en neemt hij de beelden ook op.

 

PRIVACY WANNEER HET NODIG IS

Als je de privacymodus activeert, draait de camera terug in de helm en stopt hij onmiddellijk met het opnemen van video en geluid en schakelt hij live viewing uit.

 

OOK IN HET DONKER ZIE JE WAT ER GEBEURT

De camera switcht automatisch naar nachtzicht als het donker is. Je kan over je slapende baby waken zonder lawaai te maken of ‘s nachts je winkel of je kantoor checken.

 

TOT HET KLEINSTE DETAIL

Dankzij de 8x digitale zoom kan je op elk detail inzoomen.

 

ALTIJD UP-TO-DATE

Als er beweging wordt gedetecteerd, ontvang je onmiddellijk een melding via de app op je telefoon. Je weet wat er gebeurt, wanneer het gebeurt.

 

LUISTER EN PRAAT

De C6B heeft een ingebouwde speaker en microfoon. Open gewoon de app en luister en praat met de speaker als er een inbreker is of als de hond weer ‘s op de sofa slaapt.

 

SLA BELANGRIJKE MOMENTEN OP EN DEEL ZE MET ANDEREN

De camera heeft een geïntegreerde slot voor een SD-kaart die tot 128 GB ondersteunt. Ideaal om een grappige foto van je peuter te bewaren. Je kunt de beelden en video’s ook op de NVR X3, de draadloze videorecorder van EZVIZ, bewaren.

 

GEÏNTEGREERDE EZVIZ-OPLOSSING

Alle EZVIZ wificamera’s zijn klaar voor de smart home. Je kunt de C6B bijvoorbeeld met de deur- en raamsensoren of de sirene van EZVIZ verbinden. Volledige veiligheid binnen handbereik.

 

EÉN APP DOET AL HET WERK

Met de gebruiksvriendelijke EZVIZ-app kan je tot vier live videostreams tegelijk bekijken. Je kunt al je EZVIZ-veiligheidstoestellen met een en dezelfde app verbinden.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:PTZ Camera Smart Tracking C6B EZVIZ
Stel uw vraag

GRATIS VERZENDING

Vanaf €75 voor NL/BE
Vanaf €149 voor overige landen

BESTE SERVICE

Op een snelle en professionele wijze geholpen

14 DAGEN BEDENKTIJD

Niet tevreden met je bestelling? Stuur deze binnen 14 dagen terug

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

Intellihome garandeert altijd de beste prijs