Veilig Betalen

www.intellihome.be biedt jou in samenwerking met Ogone Payment Services verschillende betaalmethoden waarmee je eenvoudig online, snel, simpel en veilig kunt betalen. Wij maken gebruik van een SSL certificaat waarmee je gegevens versleuteld (encrypted) over het internet getransporteerd worden naar de servers van Ogone Payment Services. Hiermee maken we het mogelijk dat je een beveiligde betaling van je online aankopen kunt doen. En uiteraard gaan wij heel veilig om met je persoonsgegevens, deze delen wij nooit met derden! Hieronder vind je een opsomming van de betaalmethoden en details per betaalmethode.

 

 

visamasteramex

bancontactidealmaestro

kbccbcpaypal

ogone

 

 

Credit cards (Visa, MasterCard en American Express)

Met behulp van je creditcard kun je direct en veilig betalen. MasterCard, Visa en American Express zijn de meest gebruikte creditcards in Nederland voor online betalingen. Ook op internet betaal je veilig  dankzij de bijbehorende internet- en aflevergarantie. Het bedrag wordt opgenomen op je volgende betalingsoverzicht. Met deze garantie ben je beschermd tegen fraude en misbruik op internet. In onze showroom kun je ook betalen met creditcard.

Hoe betaal je met je creditcard?

 • Kies Visa, Mastercard of American Express als betaalmethode
 • Geef je naam, creditcardnummer, vervaldatum en verificatienummer in
 • Controleer de gegevens en voer de betaling uit.

Je betaalt met de gegevens die op creditcard te vinden zijn:

 • Het creditcardnummer, te vinden in het midden van de voorkant op je creditcard.
 • De vervaldatum (de maand en jaar van de vervaldatum staan op de voorkant)
 • Verificatienummer (ook wel CVV, CVV2, Cardid, etc.). Bij VISA of MasterCard zijn dat de 3 laatste cijfers van de reeks die op de achterkant bovenaan de strip staan. Bij American Express vind je dit  4 cijferige nummer boven op de voorzijde van de creditcard.
 • Steeds vaker is ook een extra pincode nodig (MasterCard Securecode of Verified bij Visa). Deze heb jij zelf bepaald, je krijgt hiervan bericht van je creditcardaanbieder. Hierdoor is betalen op het Internet nog veiliger, omdat deze code strikt persoonlijk is, vergelijkbaar met de pincode van je bankpas.

Naar boven

Mister Cash/Bancontact

Mister Cash/Bancontact is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. De aangesloten banken zijn Dexia, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank. Het gebruik is eenvoudig, snel en vooral betrouwbaar en veilig.

Alle Belgische klanten van de deelnemende banken die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Mister Cash/Bancontact. Je kunt direct met Mister Cash/Bancontact je aankopen betalen in een vertrouwde bankomgeving. Het is niet nodig om hiervoor een speciaal abonnement af te sluiten en er zijn ook geen extra kosten aan verbonden. De betalingen die je doet worden binnen enkele seconden verwerkt en zie je gelijk op je online bankafschrift

Hoe betaal je met Mister Cash/Bancontact?

 • Kies Mister Cash/Bancontant als betaalmethode
 • Geef je banknummer en vervaldatum in
 • Je wordt naar een beveiligde pagina van je bank geleid, gebruik je kaartlezer of digipass om de betaling te accepteren
 • Controleer de gegevens en voer de betaling uit.

Naar boven

iDeal

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan je eigen internetbankieren scherm bij je online aankoop.  Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent. Je hoeft je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Je betalingen zijn meteen zichtbaar in je elektronische rekeningoverzicht van je bank.
Bovendien zijn je naam en rekeningnummer pas bekend bij de online shop nadat je de betaling hebt goedgekeurd.

Hoe betaal je met iDEAL?

 • Kies iDEAL als betaalmethode
 • Selecteer je eigen bank, je komt op de startpagina van je bank
 • Log in met je rekeningnummer en pincode op de inlogsite van je bank
 • Controleer de gegevens van je betaling en voer de betaling uit.

Naar boven

Maestro

Maestro is een beveiligde online betaalmethode voor België, Duitsland. Deze betaalwijze is vergelijkbaar met iDEAL in Nederland. Tijdens je aankoop op het internet wordt je bij het betalen met Maestro in eerste instantie naar een beveiligde pagina van je bank geleid. De Maestro acceptatie is alleen in verband met de authenticatie-proces van de MasterCard SecureCode mogelijk. Je wordt hier geïdentificeerd met behulp van je wachtwoord of pincode zodat de betaling plaats kan vinden. Fraude wordt hiermee uitgesloten en je bent zeker van een veilige betaling.

Hoe betaal je met Maestro?

 • Kies Maestro als betaalmethode
 • Geef je 17 cijferig cardnummer, vervaldatum en verificatie code in
 • Je wordt naar een beveiligde pagina van je bank geleid, gebruik je kaartlezer of digipass om de betaling te accepteren
 • Controleer de gegevens en voer de betaling uit.

Naar boven

KBC en CBC Online

KBC en CBC Online kan alleen gebruikt worden door Belgische klanten die er toegang toe hebben. Met KBC of CBC Online kun je je bestelling op een snelle,  eenvoudige en veilige manier online betalen.

Hoe betaal je met KBC of CBC Online?

 • Kies KBC of CBC Online als betaalmethode, je komt op de startpagina van je bank terecht
 • Meld je aan met je bankkaart
 • Kies de rekening waarmee je je aankoop wilt betalen
 • Controleer de gegevens van je betaling en voer de betaling uit.

Naar boven

PayPal

PayPal is een simpele en snelle manier om online te betalen, waar ook ter wereld. Met PayPal kun je met een goed gevoel online shoppen. De betalingen komen snel bij je binnen en over elke betaling word je per e-mail geïnformeerd. Met PayPal is betalen online veilig en beschermd. Het enige dat je hiervoor nodig hebt, is je eigen e-mailadres en een bankrekeningnummer en/of creditcard. Als je een PayPal rekening hebt, kun je je bestelling betalen met PayPal.

Met ruim 45 miljoen gebruikers wereldwijd is PayPal wereldleider op de markt van online betalingen. PayPal is volledig ontworpen als één van de veiligste methoden voor online betalingen. De betalingen worden via PayPal verzonden zonder financiële informatie te delen. Bovendien zal PayPal je financiële informatie nooit aan derden verstrekken of doorverkopen.

Hoe betaal je met PayPal?

 • KiesPayPal als betaalmethode
 • Log in op de PayPal met je e-mailadres en wachtwoord
 • Controleer de gegevens en voer de betaling uit

Naar boven

Hoe werkt de BTW?

BTW dient overeenkomstig de Europese regelgeving aangerekend te worden op elke verkooptransactie aan klanten woonachtig binnen de Europese Unie.

Hieronder vindt u een overzicht van hoe BTW wordt aangerekend aan klanten die binnen de Europese Unie wonen en hoe deze NIET wordt aangerekend aan klanten die buiten de Europese Unie wonen.

 

Ik ben

Ik woon in

Do I pay VAT?

Privé persoon

Europese Unie

Ja

Privé persoon

NIET in Europese Unie

Ja

Bedrijf of persoon met geldig BTW nummer, uitgezonderd België

Europese Unie

Nee

Bedrijf of persoon met geldig BTW nummer of België

NIET in Europese Unie

Ja

Landen die deel uitmaken van de Europese Unie: België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechische Rep., Verenigd Koninkrijk, Zweden .

 Naar boven