EZVIZ T10 Water lek sensor

Dankzij de T10 waterleksensor krijg je onmiddellijk een melding via de Ezviz app. Het kan je dure herstellingen voorkomen. Bijvoorbeeld een lekkende wasmachine, een lopende kraan, water in de kelder.
Levertijd 2 dagen
SKU
EZV_T10
€ 44,99

Voorkom waterschade door de T10 waterlek sensor. Bijvoorbeeld bij een lekkende wasmachine, een lopende kraan, water in de kelder. Waterschade kan heel duur zijn en dikwijls is het al te laat wanneer je het opmerkt. Dankzij de T10 waterleksensor krijg je onmiddellijk een melding en kan je dure herstellingen vermijden. En met zijn ingebouwde batterij en draadloze verbinding met de A1 hub kan je hem plaatsen waar je hem het meest nodig hebt.

DE waterlek sensor is zeer veilig en gaat lang mee.  De T10 heeft een IP67-score. Hij is zowel waterdicht als stofdicht. Hij werkt nog 2 uur lang als hij 1 meter onder water is. En heeft een ingebouwde batterij die 2 jaar meegaat. 

De T10 sluit je makkelijk aan op je A1 en je bent klaar! Je kunt al je toestellen op één en dezelfde app aansluiten. De EZVIZ app is eenvoudig te gebruiken en biedt je de mogelijkheid om, als je ook camera’s hebt, vier live videostreams tegelijk te bekijken. Wanneer de T10 wordt geactiveerd, krijg je onmiddellijk een melding op je telefoon. Dankzij de ingebouwde batterij en de draadloze verbinding met de A1 hub, kan je de T10 plaatsen waar je hem nodig hebt. Je kunt het waterniveau instellen tussen 0,4 en 3,2 mm. De A1 kan worden verbonden met EZVIZ camera’s. Als de T10 wordt geactiveerd en je hebt ook een camera, dan zal die meteen beginnen met het opnemen van beeld en video. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:EZVIZ T10 Water lek sensor
Stel uw vraag

GRATIS VERZENDING

Vanaf €75 voor NL/BE
Vanaf €149 voor overige landen

BESTE SERVICE

Op een snelle en professionele wijze geholpen

14 DAGEN BEDENKTIJD

Niet tevreden met je bestelling? Stuur deze binnen 14 dagen terug

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

Intellihome garandeert altijd de beste prijs