EZVIZ T1C PIR Bewegingsensor

De T1C PIR Bewegingsensor biedt je een brede visuele hoek en PIR-bewegingsdetectie, hierdoor geniet je van maximale veiligheid. De ideale oplossing als je huisdieren hebt.
Levertijd 2 dagen
SKU
EZV_T1C
€ 44,99

De EZVIZ T1C bewegingsensor beschermt je huis of zaak. Je installeert de T1C makkelijk: sluit hem aan op je A1 alarmhub (niet meegeleverd) en klaar is kees! Het heeft een mooi en strak design. Door het kleine formaat, is de T1C moeilijk te vinden is. Dankzij de PIR-bewegingsdetectie en de brede visuele hoek geniet je van maximale veiligheid. De ideale oplossing als je huisdieren hebt. De T1C kent ze en zal het alarm niet activeren wanneer je geliefde viervoeters rondwandelen.

Het heeft een passieve infrarood bewegingsdetectie met superieure nauwkeurigheid.
Jouw huisdieren zijn toegelaten, het herkent huisdieren tot 25 kg.
Ook heeft het een brede detectie, de T1C dekt een groot stuk van de ruimte. 
De batterij gaat tot twee jaar mee.
Je bent altijd in controle. Als één van de sensoren worden geactiviteerd, krijg je onmiddellijk een melding. 
Het heeft een eenvoudig te gebruiken app met een rustige lay-out en gebruiksvriendelijke functies. 


De T1C is een PIR-sensor. Dit betekent dat het infrarode golflengtes van mensen of andere bewegende objecten detecteert. Bewegingsdetectie op basis van PIR (‘Passief Infrarood’) garandeert je extra nauwkeurigheid. Je hoeft niet te kiezen tussen de veiligheid van je huis en de bewegingsvrijheid van je huisdieren. De T1C houdt geen rekening met bewegende huisdieren tot 25 kg en zal geen vals alarm sturen als je geliefde viervoeter in het dekkingsgebied wandelt. Het heeft een hoek van 100°, zodat je tot 12 m kan coveren, naar boven en naar beneden, naar links en naar rechts. Als er een beweging wordt gedetecteert, stuurt de A1 onmiddellijk een melding naar de app op je telefoon. Zodat je weet wanneer er wat gebeurt.

Het ziet er schattig en mooi design uit. Bovendien neemt het niet veel ruimte in beslag. De A1 kan worden verbonden met EZVIZ camera’s. Wanneer de sensor wordt geactiveerd, begint de camera onmiddellijk met het opnemen van beeld en video. Je kunt de sensoren verbinden met een geluids- en lichtsirene. Je kunt al je toestellen op één en dezelfde app aansluiten. De bijbehorende EZVIZ app is eenvoudig te gebruiken. Het biedt je de mogelijkheid om vier live videostreams tegelijk te bekijken (als je ook camera's hebt.)

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:EZVIZ T1C PIR Bewegingsensor
Stel uw vraag

GRATIS VERZENDING

Vanaf €75 voor NL/BE
Vanaf €149 voor overige landen

BESTE SERVICE

Op een snelle en professionele wijze geholpen

14 DAGEN BEDENKTIJD

Niet tevreden met je bestelling? Stuur deze binnen 14 dagen terug

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

Intellihome garandeert altijd de beste prijs