Radiator Thermostat Spirit Eurotronic

€ 49,95
Op voorraad
SKU
EUR_ESPIRIT

Slimme thermostaatkraan Spirit van het merk Eurotronic met Z-wave Plus en FLiRS technologie. Passend in vrijwel elk interieur vanwege de verwisselbare batterijcovers aan de voorzijde.

Door de FLiRS technologie reageert de thermostaatkraan vrijwel direct op instellingen die vanuit het basisstation verzonden worden.

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Radiator Thermostat Spirit Eurotronic
Stel uw vraag

Thermostaatkraan met FLiRS | Nooit meer wachten tot hij wakker word

FLiRS

De meest recente thermostaatkraan van het merk Eurotronic, met verwisselbare covers zodat de kraan matchend te maken is binnen elk interieur! daarnaast maakt de kraan gebruik van FLiRS (Frequently Listening Receiver Slave). Dit houdt in dat het device vaker ontwaakt om zijn commado's te verwerken, waardoor er in dit geval dus sneller warmte gegenereerd zal worden of juist niet. En dit alles mét behoud van de levensduur van de batterij van 1 jaar door de Z-wave plus technologie. 

Bediening

De kraan is voorzien van een groot LCD scherm met achtergrondverlichting waarop de temperatuur af te lezen is. Daarnaast zijn er ook nog fysieke knoppen om de temperatuur handmatig in te stellen wanneer je even geen telefoon of tablet bij de hand hebt, deze zijn ook te vergrendelen zodat kleine kinderen er niet mee kunnen spelen.

De centrale knop op de thermostaatkraan geeft je door middel van knippersignalen informatie waardoor je als gebruiker snel in kan spelen op veranderingen. Hierdoor kan je volgens Eurotronic tot 30% op je stookkosten besparen!

Meer informatie
Conditie New
EAN 4260012711301
Frequentie Z-wave Plus
Compatible met Homeseer Ja
Compatible met Domoticz Ja
Compatible met Zipatile Nee
Compatible met Zipabox Nee
Compatible met Vera Lite/3/Edge Ja
Compatible met Homey Ja
Compatible met HC Lite Ja
Compatible met HC2 Ja

GRATIS VERZENDING

Vanaf €75 voor NL/BE
Vanaf €149 voor overige landen

BESTE SERVICE

Op een snelle en professionele wijze geholpen

14 DAGEN BEDENKTIJD

Niet tevreden met je bestelling? Stuur deze binnen 14 dagen terug

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

Intellihome garandeert altijd de beste prijs