Trust Smart Home TPC-300 - Home Control Station

Trust Smart Home TPC-300 - Home Control Station met ongekende mogelijkheden! Programmeer via een Windows PC maar liefst 300 tijdschakelingen voor max. 256 ontvangers, te verdelen over 16 ruimtes.

Niet op voorraad
SKU
73049
€ 81,99

Met de Trust Smart Home Home Control Station (TPC-300) zijn vrijwel alle draadloze toepassingen in huis te automatiseren, zoals het schakelen/dimmen van verlichting en de bediening van zonwering, ventilatie, etc. Het is mogelijk om maar liefst 300 tijdschakelingen te programmeren voor maximaal 256 Trust Smart Home ontvangers, te verdelen over 16 ruimtes. Meerdere schakelingen zijn daarnaast te combineren tot scènes, die op exacte tijdstippen, random of op het moment van zonsopgang/-ondergang per woonplaats geprogrammeerd kunnen worden. Ook is het mogelijk om commando's/scènes direct uit te voeren via de PC.

De Trust Smart Home Home Control Station heeft een USB-aansluiting, zodat via een Windows PC verschillende ruimtes, apparaten en commando’s gedefinieerd kunnen worden. De Home Control Station heeft een intern geheugen dat geschikt is voor maximaal 300 verschillende tijdschakelingen en 256 Trust Smart Home ontvangers, te verdelen over 16 ruimtes. Om het overzichtelijk te houden, kunt u uw eigen afbeeldingen van kamers en lampen of apparaten gebruiken.

De software biedt mogelijkheden om verschillende commando’s voor verschillende toepassingen te combineren in één scène. Zo kun je een scène “TV kijken” maken, waarin u aangeeft dat bepaalde lampen tegelijk 50% gedimd moeten worden voor de juiste sfeer, andere verlichting uitgeschakeld moet worden en de elektrische zonwering gesloten moet worden.

De HomeTrust Smart Home Control Station is uitermate geschikt voor het programmeren van tijdschakelingen die u kunt toekennen aan individuele apparaten of complete (licht)scènes. Deze tijdschakelprogramma’s kunnen eenmalig of herhaaldelijk worden uitgevoerd op een maand, dag en tijdstip naar keuze. U kunt ook voor de optie ‘Random’ (willekeurige tijdstippen) of zonsopkomst/zonsondergang kiezen. Dit is in te stellen voor iedere plaats in Nederland. Elke reeks programma’s is als bestand op te slaan. Zo kunt u bijvoorbeeld als u op vakantie gaat een ander programma laden, om de suggestie te wekken dat u nog thuis bent.

Nadat u de Trust Smart Home TPC-300 geprogrammeerd heeft, kunt u de USB kabel verwijderen en voert de Trust Smart Home TPC-300 de schakelingen stand-alone draadloos uit. De twee AA batterijen gaan over het algemeen zo’n twee jaar mee. De Home Control Station is te combineren met alle Trust Smart Home ontvangers, zowel met het automatisch codesysteem als met codeschijfjes. Deze zender verstuurt radiografische signalen op 433,92 Mhz. Het signaal gaat door muren, ramen en deuren, met een binnenshuis bereik tot maar liefst 30 meter.

Meer informatie
Manufacturer's Suggested Retail Price € 81,30
Inhoud verpakking
  • TPC-300 Home Control Station
  • USB-stick met TPC-300 software
  • USB-kabel
  • 2x 1,5V AA batterij
  • Handleiding (Nederlands en Frans)
Model TPC-300
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Trust Smart Home TPC-300 - Home Control Station
Stel uw vraag

GRATIS VERZENDING

Vanaf €75 voor NL/BE
Vanaf €149 voor overige landen

BESTE SERVICE

Op een snelle en professionele wijze geholpen

14 DAGEN BEDENKTIJD

Niet tevreden met je bestelling? Stuur deze binnen 14 dagen terug

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

Intellihome garandeert altijd de beste prijs