X10 RF AM19RF - AAN/UIT Outdoor Apparaat Module

X10 RF AM19 AAN/UIT Outdoor Apparaat Module

  • Eenvoudige Plug&Play installatie
  • Schakelt verlichting, apparaten en motoren
  • Draadloze controle
Niet op voorraad
SKU
AM19RF

De AM19RF AAN/UIT Outdoor Apparaat module maakt het mogelijk om eenvoudig uw verlichting en apparatuur, op afstand en draadloos te besturen met behulp van RF signalen. 

De AM19RF heeft dezelfde RF receiver eigenschappen als de AM17RF. Echter is de AM19RF geschikt voor gebruik buitenshuis, het afdekplaatje beschermt het contact tegen spatwater (IP44). Om te garanderen dat de module waterdicht is, raden wij aan de module in een verticaal (een geïsoleerd geaard) stopcontact te plaatsen met het scharnierende deksel aan de bovenzijde. Ten tweede dient het afdekplaatje gesloten te worden wanneer er geen apparaten zijn  opaangesloten.

Deze module is beschikbaar met BE/FR en/of NL/DE stekker.

Meer informatie
Technische Info (nieuw)

De Outdoor Apparaat module is een X10 RF-ontvanger en is in staat om commando's te ontvangen van RF-zenders, zoals de MS13, SS11 en alle andere X10 RF afstandsbedieningen. De AM19RF zet een binnenkomend RF-signaal, direct om in een opdracht om uw aangesloten lamp of apparaat te schakelen.

Om de module te installeren, plaatst u de module tussen uw stopcontact en verlichting/apparatuur. Drukt u op de 'inleren knop' tot de LED begint te knipperen, de AM19RF is nu klaar om zijn X10-adres te leren. Stuur met een willekeurig X10 RF-apparaat verschillende keren de gewenste Huis/Unitcode AAN-opdracht, totdat de LED stopt met knipperen. Vanaf nu zult u in staat om uw aangesloten licht / apparaat op afstand te bedienen!

Schrijf je eigen review
Je reviewed:X10 RF AM19RF - AAN/UIT Outdoor Apparaat Module
Stel uw vraag

GRATIS VERZENDING

Vanaf €75 voor NL/BE
Vanaf €149 voor overige landen

BESTE SERVICE

Op een snelle en professionele wijze geholpen

14 DAGEN BEDENKTIJD

Niet tevreden met je bestelling? Stuur deze binnen 14 dagen terug

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

Intellihome garandeert altijd de beste prijs