Z-Wave Aeotec MultiSensor 6

Z-Wave 6 in 1 Sensor: Beweging, Vochtigheid, Temperatuur, Licht, Vibratie en UV-sensor.

  

Speciale prijs € 59,95 Normale prijs € 69,95
Op voorraad
SKU
AEO_EZW100

MultiSensor 6 - Maak je huis echt intelligent!

Bewegingssensor

Beweging = Veiligheid. Beweging = Aanwezigheidsdetectie. Beweging = Beheer.
De bewegingsdetectie van de MultiSensor 6 is meer dan een intelligente alarmfunctie. De MultiSensor 6 heeft een bereik van 5m in een hoek van 120° en ontvangt daardoor data die kan dienen voor alarm, verwarming beheer tot energiebesparing. Weten dat er iemand aanwezig is in de kamer of de gang is waardevolle informatie - De MultiSensor 6 maakt zo je domoticasysteem krachtiger en intelligenter.  

Temperatuur sensor

Z-Wave biedt veel manieren om de temperatuur van een kamer perfect te houden; van electrische gordijnen en ramen over ventilators en thermostaten. MultiSensor 6 biedt je de intelligentie om dit te doen. In elke MultiSensor 6 zit een incrementele temperatuur sensor die in staat is om exact de temperatuur te meten tussen -40 tot +125°C en om temperatuursveranderingen te melden aan een intelligente Z-Wave interface/controller. 

Licht sensor

Geautomatiseerde verlichting is maar zo slim als het systeem dat het aanstuurt. De MultiSensor 6 heeft een digitale licht sensor die in real-het lichtniveau meet in een kamer, zodat je domoticasysteem het lichtniveau gepast controleert. De MultiSensor 6 zorgt voor een slimme aansturing van je verlichting door onder meer de gordijnen te openen/sluiten en/of de verlichting te schakelen/dimmen op het gewenste niveau. 

Vochtigheid sensor 

Ruimtes zoals badkamers en keukens kunnen te vochtig worden en sommige ruimtes zijn soms niet vochtig genoeg. MultiSensor 6 biedt incrementeel toezicht op de vochtigheid van 0% tot 100% om zo te zorgen voor een intelligente control van ventilators, electrische ramen, luchtontvochtigers en luchtbevochtigers. De MultiSensor 6 kan op een uiterst precieze manier toezicht houden op je huis zodat je domoticasysteem het tot een perfecte plaats om in te leven maakt. 

Trilling sensor

De Trilling sensor meet de omgeving waar het geplaatst is en het meet ook zichzelf. De MultiSensor 6 heeft een seismische sensor die in staat is om incident-gebaseerde trillingen te detecteren en te melden. Deze kleine veranderingen kunnen gebruikt worden om de MultiSensor 6 te beschermen – de sensor merkt of een inbreker aan de sensor knoeit of dat de sensor per ongeluk verplaatst is van de plek waar hij geïnstalleerd werd. De sensor zal ook subtiele seismische activiteit in je huis waarnemen.

UV sensor

Om een omgeving perfect te beheren moet je deze ook perfect 'begrijpen'. De MultiSensor 6 meet nauwkeurig het ultraviolet licht; het soort licht dat is oorzaak is van veel vervelende zaken zoals het afbleken van meubilair, oogschade, enz... De MultiSensor 6 meet overeenkomstig de UV Index van de Wereld Gezondheids Organisatie het UV niveau in een kamer zodat de ruimte kan gecontroleerd worden middels gordijnen, jaloezieën en verlichting zodat er aanbevelingen kunnen gedaan worden op vlak van gezondheid en woning. 

Volmaakt klein 

Een object ontwerpen om je woning te beveiligen en te beheren vereist veel precisie en verfijning. De MultiSensor 6 is volmaakt klein. De sensor heeft een mooi vormgegeven 42 mm behuizing dat toelaat om eender waar in de woning te gebruiken. 

Meer informatie
Fit in Mailbox n.v.t.
Manufacturer's Suggested Retail Price n.v.t.
Gratis Levering Nee
Bebat n.v.t.
Recupel n.v.t.
Auvibel n.v.t.
Technische Info (nieuw)
 • Temperatuurbereik: -10° tot 50° C - Nauwkeurigheid: ± 0,5° C.
 • Vochtigheidbereik: 20% RH tot 80% relatieve luchtvochtigheid - Nauwkeurigheid: ± 5% RH (bij 25° C).
 • Verlichting: 0 LUX 1000 LUX.
 • Bewegingsgevoeligheid: 3 meter tot 5 meter
 • Voeding: USB-DC 5V of batterij (2 × CR123A batterijen, 3V, 1500mAh).
 • Bedrijfstemperatuur: -10° tot 55 ° C.
 • IP-klasse: IP20.
 • Draadloos bereik: 150m in open veld

Inhoud verpakking
 • Aeotec MultiSensor6
 • Zwenkarm
 • Montage kleefband
 • USB-kabel

Specs Icons n.v.t.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Z-Wave Aeotec MultiSensor 6
Stel uw vraag

GRATIS VERZENDING

Vanaf €75 voor NL/BE
Vanaf €149 voor overige landen

BESTE SERVICE

Op een snelle en professionele wijze geholpen

14 DAGEN BEDENKTIJD

Niet tevreden met je bestelling? Stuur deze binnen 14 dagen terug

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

Intellihome garandeert altijd de beste prijs
Upsell Products