Home Center Lite FIBARO

FIBARO Home Centre Lite - boordevol functies in deze kleine, krachtige Z-Wave gateway.

Op voorraad

FIB_FGHCL

Normale prijs: € 279,00

Special Price € 259,00

-7% U bespaart: €20
Elders goedkoper? Klik hier voor onze laagste prijs garantie

Waarom Intellihome?

 

GRATIS VERZENDING

Vanaf €49 naar BE/NL
Vanaf €149 naar diverse EU landen
 

BESTE SERVICE

Op een snelle en professionele wijze geholpen
 

14 DAGEN BEDENKTIJD

Niet tevreden met je besteling? Stuur het binnen 14 dagen terug
 

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

Intellihome garandeert altijd de beste prijs

Details

FIBARO Home Center Lite
 • Uiterst efficiënte, geoptimaliseerde hardware-architectuur
 • Zeer laag energieverbruik
 • Toegang vanop afstand via web-pagina of mobiele telefoon
 • Eenvoudige, gebruiksvriendelijke interface
 • Snelle en eenvoudige configuratie
 • Geo lokalisatie - tracking van uw familieleden
 • RBeheren van gerbuikersrechten
 • Verbinding van verschillende apparaten
 • Scènes afhankelijk van het weer of andere variabelen door de gebruiker te definiëren
 • Geavanceerd 'herstel'-systeem
 • Systeemback-up wordt altijd opgeslagen op cloud service
 • Historiek

De NIEUWE FIBARO 4.0 Software biedt heel wat nieuwe functies en verbeteringen aan de FIBARO Home Center Lite. De nieuwe software biedt extra verbeteringen, van multithreading over snellere prestaties van de hardware tot meer intuïtieve menu's. Hierna vind je nog meer verbeteringen:

 • Een nieuw Temperatuur Scherm stelt gebruikers in staat om de geschiedenis van de temperatuur en de veranderingen te zien per  kamer en van elk apparaat.
 • Een nieuw diagnostisch Scherm geeft informatie over de werkingh van het Home Center , zoals CPU en RAM-gebruik, evenals de vrije ruimte op de harde schijf.
 • FIBARO 4.0 is voorzien van een volledig opnieuw ontworpen en herschreven Z-Wave-programma dat sneller is en een betere apparaatondersteuning biedt.
 • FIBARO sensoren hebben ook een verbeterde functionaliteit met een uitgebreide sabotagefunctie die exclusieve informatie voor bewegingsdetectie biedt. FIBARO Rookmelders kunnen nu ook informatie melden aan tablets en PC's.
 • De nieuwe software biedt extra verbeteringen op het vlak van multithreading voor snellere prestaties van de unit en met meer intuïtieve menu's.
 • FIBARO 4.0 plug-ins, die nu over netwerkapparaat zoekfunctie beschikken, zijn gegroepeerd in 5 categorieën op basis van functionaliteit:
  • "Veiligheid" plug-ins voor onder andere DSC Alarm, Helios Basics, Helios Gold, Mobotix videofoon en Satel Alarm
  • "Camera" plug-ins die werken met meer dan 100 apparaten van verschillende fabrikanten
  • "Klimaat" plug-ins die werken met apparaten van Carrier Furnace, Nest, Netamo en WS Davis Vantage.
  • "Multimedia" plug-ins die werken met apparaten van een breed scala aan bedrijven, waaronder Sony, Sonos, LG, Denon, Onkyo, Philips, Pioneer, NC+
  • "Andere" plug-ins voor onder meer Philips Hue en Wake on LAN

Details

Nieuwe FIBARO Home Center Lite
 
De nieuwe FIBARO Home Center Lite (HCL) is een complete Z-Wave domotica gateway. Laat je niet afleiden door zijn kleine formaat - Home Center Lite is alles wat je nodig hebt om je hele huis te beheren - communiceren met sensoren, bedienen van verlichting, apparatuur en verwarming en kan je zelfs waarschuwen bij brand, overstroming of inbraak.
 
Kleiner, efficiënter en krachtiger
 
De FIBARO HCL is klein - meet slechts 90 x 90 x 33mm .
 
De HCL gebruikt een nieuwe ARM Cortex - A8-processor met hoge snelheid prestaties en verbruikt tijdens het gebruik zeer weinig stroom. HCL is de kleinste Z-Wave controller beschikbaar en nog steeds krachtig genoeg om een Z -Wave systeem te beheren met maximaal 230 apparaten .
 
Installeer Commando Post
 
Voortbouwend op het intuïtieve FIBARO systeem en apps, de nieuwe Commando Post is uw visie op het systeem.
 
De app kan worden aangepast zodat je precies ziet wat je moet zien. Je kunt tabellen , pictogrammen en namen maken wijzigen op een zodanige wijze dat u altijd de meest belangrijke functies binnen handbereik hebt. De gebruiksvriendelijkheid en de flexibiliteit van de FIBARO app maakt het bedienen van uw intelligent systeem eenvoudig en ongecompliceerd.
 
Meer controle over MultiMedia
 
De nieuwe Home Center Lite biedt een nog grotere integratie van jemultimedia met je Z-Wave systeem. Beheren van je TV, Home Cinema, Hi - Fi en andere is eenvoudig met de de FIBARO app. Met behulp van FIBARO heb je geen afstandsbediening meer nodig, enkel je smartphone of tablet. Al deze apparaten kunnen worden ingesteld om automatisch te werken - bijvoorbeeld als je thuis komt en je TV schakelt komt u bij de 6:00 nieuws als je door de deur opent.
 
Uitbreidbaar
 
De HCL is een modulaire controller die gemakkelijk kan worden uitgebreid . Sluit de HCL aan je router aan, start deze dan op en het is klaar voor gebruik, of je nu thuis, op kantoor of op de Mount Everest bent!
 
Vervolgens kun je het systeem uitbreiden door toevoeging van de FIBARO batterij en GSM modules en uw HCL zal blijven werken, zelfs als er een stroomstoring is.

Merk Fibaro
Garantie 2 jaar carry-in
ARM Cortex A8 720 MHz processor 
 
Geoptimaliseerd geheugen + snelle processor = snelle communicatie tussen FIBARO Systeem apparaten. 
 
Z-Wave 
 
Hardware-architectuur gebruikt in Home Center Lite maakt dit Z-Wave gebaseerde domoticasysteem veel gemakkelijker werkt dan ooit. 
 
128 MB RAM, 128 MB SLC Hard Drive 
 
Aanzienlijk verbeterde veiligheid van de gebruiker dankzij FIBARO Group gepatenteerde aanpak van databeveiliging. Elke Home Center Lite heeft zijn eigen 'herstel'-systeem, met back-up systeem in de cloud, uniek voor elke gateway. Dit beveiligt het systeem volledig tegen onbevoegde toegang.

Details

Onder Downloads op deze pagina kun je een verglijkingsingstabel downloaden tussen FIBARO Home Center 2 en Home Center Lite.

Alternatieven

Z-Wave FIBARO Wall Plug - Stekker module BE/FR Z-Wave FIBARO Wall Plug - Stekker module BE/FR