Z-Wave FIBARO Universele Binaire Sensor

Z-Wave FIBARO Universele Binaire Sensor
  • Laat toe dat binaire sensoren werken met een Z-Wave netwerk. 
  • Ondersteunt 2 binaire sensoren of 4 temperatuursensoren 
  • Compatibel met een Z-Wave-netwerk 
  • Eenvoudige doe-het-zelf-installatie
Levertijd 2 dagen
SKU
FIB_FGBS-001
€ 39,99
De universele binaire sensor wordt aangesloten op een voeding van 9 – 30V DC. De module heeft twee I/O ingangen waarop een potentiaal vrij contact wordt aangesloten. Bij een maak of verbreek contact  wordt een melding gemaakt naar de netwerk controller.

De module is geschikt om in de woning signalen van sensoren te verzamelen o.a het koppelen van de deurbel is een mogelijkheid. De afmetingen van de module is  (H x B x D) 14.5 x 27.3 x 12 mm . Een behuizing voor deze sensor  en een 12V voeding is niet inbegrepen. Het gebruik van een batterij als voeding wordt ontraden – de gebruiksduur is slechts enkele dagen. De module functioneert als een Z-wave repeater. 

De module heeft twee potentiaal vrije uitgangen echter deze zijn identiek aan de twee ingangen en zijn niet onafhankelijk door de netwerk controller te programmeren. Deze uitgang contacten mogen maximaal 36V DC schakelen en niet meer dan 150 mA.

De binaire sensor kan ook als een temperatuur sensor dienst door het aansluiten van een optionele DS18B20 Temperatuur Sensor. Deze opnemer werkt op basis van een Dallas 1-wire interface.  Totaal kunnen vier opnemers worden aangesloten.  De DS18B20 Sensor wordt in het formaat van een transistor geleverd maar is ook beschikbaar met een verlengkabel van ca. 1 meter.
Meer informatie
Manufacturer's Suggested Retail Price € 39,99
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Z-Wave FIBARO Universele Binaire Sensor
Stel uw vraag

GRATIS VERZENDING

Vanaf €75 voor NL/BE
Vanaf €149 voor overige landen

BESTE SERVICE

Op een snelle en professionele wijze geholpen

14 DAGEN BEDENKTIJD

Niet tevreden met je bestelling? Stuur deze binnen 14 dagen terug

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

Intellihome garandeert altijd de beste prijs