Z-Wave FIBARO Wall Plug - Stekker module BE/FR

FIBARO Wall Plug - Een super kleine en mooie FIBARO Stekker met stroommeting en gekleurde ledring (ledring is Power).

Op voorraad
SKU
FIB_FGWPE-102-ZW5
€ 64,95

Uiterst geavanceerde technologie
 
FIBARO stekker, met meetfunctie voor energieverbruik, is een intelligente, ultieme plug & play, zeer geavanceerde, uiterst compacte, op afstand bestuurbare stopcontact adapter. Deze uiterst functionele stekker kan overal worden gebruikt waar er een behoefte is om elektrische apparaten van maximaal 2,5 kW vermogen te sturen, terwijl je volledig toezicht houdt op het stroomverbruik op een handige en onderhoudsvrije manier. De Crystal LED-ring informeert je over de actuele belasting van het aangesloten apparaat door visueel van kleur veranderen .
 
Uiterst compact en mooi
 
De FIBARO Wall Plug is het kleinste en meest aantrekkelijke apparaat van dit type momenteel beschikbaar in de wereld . Het moderne design past perfect in elk interieur. Kijk maar naar de gladheid van het oppervlak en de prachtige kristallen LED-ring.
 
ULTRA PLUG PLAY
 
De stekker vereist geen installatiegereedschap of elektrieker. Neem de Wall Plug uit de doos, ztop het in een stopcontact en sluit eender elk elektrisch apparaat aan. De gebruiksvriendelijke interface zorgt voor een eenvoudige en intuïtieve manier van het toevoegen Wall Plugs aan het FIBARO Systeem.
 
Excellence in design
 
Elk onderdeel is gemaakt met meesterlijke precisie en getest in extreme omstandigheden. De FIBARO Wall Plug is speciaal voor u ontworpen .
vanop afstand bediende stekker, het is een echt technisch meesterwerk. Neem het in je handen en voel de liefde die onze ingenieurs aan dit apparaat hebben gegeven.
Meer informatie
Manufacturer's Suggested Retail Price € 64,99
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Z-Wave FIBARO Wall Plug - Stekker module BE/FR
Stel uw vraag

GRATIS VERZENDING

Vanaf €75 voor NL/BE
Vanaf €149 voor overige landen

BESTE SERVICE

Op een snelle en professionele wijze geholpen

14 DAGEN BEDENKTIJD

Niet tevreden met je bestelling? Stuur deze binnen 14 dagen terug

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

Intellihome garandeert altijd de beste prijs