Z-Wave Plus Aeotec Deur/Raam Sensor 6

Beveilig elke deur, elk raam in je woning!

Op voorraad
SKU
AEO_ZW112-C
Speciale prijs € 60,95 Normale prijs € 64,95

Deur/Raam Sensor 6

Elke duer. Elk raam. Elk huis. Onzichtbaar.

Is een deur open of dicht? Of een raam? Zijn ze geopend wanneer ze dat niet moesten zijn? Eenvoudige vragen. Krachtige vragen.

Ontworpen om in ieder huis en interieur te passen, werd Deur/Raam Sensor 6 door Aeotec ontwikkeld om je woning slimmer te maken. Intelligentie maakt de woning slimmer. Met de Deur/Raam Sensor 6 heeft je Z-Wave systeem alle informatie over je deuren en ramen zodat het weet wanneer ze geopend zijn. Open of gesloten, niets ontsnapt je Z-Wave Systeem nog.  

De Deur/Raam Sensor 6 zorgt voor informatie voor 2 van de kerntaken een intelligent domoticasysteem: veiligheid en controle van je woning. 

Met Z-Wave wordt je woning slimmer. Met de Deur/Raam Sensor 6 wordt Z-Wave veiligheidssysteem ook slimmer. Bewaak je toegangen 24/7, deze kleine sensor detecteert wanneer een deur of raam geopend worden. Wanneer je aangesloten alarmsysteem geactiveerd is dan kan de Deur/Raam Sensor 6 lichten en sirenes activeren en meldingen sturen naar je smartphone over een potentieel noodgeval.

Intelligentie voor meer dan veiligheid; de Deur/Raam Sensor 6 kan gebruikt worden om je huis real-time te beheren. En kan het elk Z-Wave apparaat controleren wanneer deuren en/of ramen geopend worden zoals controle van verlichting, thermostaten, logs bijhouden en meldingen sturen. 

Meer informatie
Technische Info (nieuw)

Test

  

Inhoud verpakking

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Z-Wave Plus Aeotec Deur/Raam Sensor 6
Stel uw vraag

GRATIS VERZENDING

Vanaf €75 voor NL/BE
Vanaf €149 voor overige landen

BESTE SERVICE

Op een snelle en professionele wijze geholpen

14 DAGEN BEDENKTIJD

Niet tevreden met je bestelling? Stuur deze binnen 14 dagen terug

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

Intellihome garandeert altijd de beste prijs
Upsell Products