Z-Wave Plus FIBARO Rookmelder (EN 14604 Norm)

De ultieme Z-Wave Plus Rookmelder: mooi en functioneel

Nieuwe versie volgens de EN14604 Norm!

 

Op voorraad
SKU
FIB_FGSD-002-ZW5
Speciale prijs € 60,00 Normale prijs € 64,94

Bijna alle rookmelders op de markt zijn ontworpen met slechts een doel voor ogen - het ontdekken van potentiële bedreigingen. Bijna geen enkele fabrikant had  aandacht voor het design. Uiteraard is een rookmelder er in de eerste plaats om levens te redden. Echter, zoals de meeste andere sensoren wordt een rookmelder meestal op een zichtbare plaats geïnstalleerd, bijvoorbeeld aan plafonds. Daarom besloten de FIBARO ontwerpers om compromisloze veiligheid te combineren met functionaliteit en esthetiek wat enorm gewaardeerd wordt door de meeste klanten. De FIBARO rookmelder is de perfecte sensor, een trendsetter voor de concurrentie. Het is een apparaat dat schoonheid combineert met nieuwe technologie: om uw huis en familie te beschermen.
 
De FIBARO rookmelder is een universele, Z-Wave Plus compatibele, optische rookmelder. De FIBARO Rookmelder werkt op batterijen (Lithium batterij 3C CR123A) en heeft een gemiddelde levensduur van 3 jaar. Rookalarm wordt gesignaleerd door geluid, een LED diode die knippert en door het versturen van operationele commando's naar Z-Wave Plusnetwerkapparaten. Bovendien kan het rookalarm worden verzonden naar een alarmsysteem of brandmeldinstallatie via het openen van NC contact terminals.
 
Een optische detector laat toe dat rook gedecteerd wordt in een vroeg stadium van een brand, vaak vóór je vlammen ziet en de temperatuur aanzienlijk begint te stijgen. Bovendien heeft het apparaat een ingebouwde temperatuursensor die ook alarm kan activeren zodra het ingestelde temperatuurniveau wordt overschreden. De FIBARO rookmelder is ontworpen om geïnstalleerd te worden op een muur of plafond. Een LED waarschuwingsdiode signaleert brand, toont de  bedrijfsmodus en kan als Z-Wave Plus netwerk bereik controller dienen. Sensor is ontwikkeld om te werken in gesloten ruimtes onder normale omstandigheden (waar geen rook, stof, gecondenseerde waterdamp is).
Meer informatie
Manufacturer's Suggested Retail Price € 64,99
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Z-Wave Plus FIBARO Rookmelder (EN 14604 Norm)
Stel uw vraag

GRATIS VERZENDING

Vanaf €75 voor NL/BE
Vanaf €149 voor overige landen

BESTE SERVICE

Op een snelle en professionele wijze geholpen

14 DAGEN BEDENKTIJD

Niet tevreden met je bestelling? Stuur deze binnen 14 dagen terug

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

Intellihome garandeert altijd de beste prijs