Z-Wave POPP Stekker Module voor Buitengebruik

Z-Wave Stekker Module voor Buitengebruik (IP44)

Maak electrische toestellen slim – ook in je tuin!

End of life
SKU
POP_E009105
Speciale prijs € 50,95 Normale prijs € 59,95

De Z-Wave Plus POPP Stekker Module voor Buitengebruik IP44 voor Binnen- en Buitengebruik kan eenvoudig geplaatst in een stekker geplaatst worden waarop een electrisch toetsel kan worden geplaatst worden om het te schakelen. Het is weliswaar een eenvoudig te bedienen module, maar toch een belangrijk element van je Z-Wave systeem. Elk electrisch toestel zowel binnen als buiten je woning dat middels aan/uit commando's kan geschakeld worden, wordt op die manier slim en intelligent.  

De POPP Stekker Module kan lasten tot 3500W schakelen. Een meerkleurige LED toont de schakelstatus en de toewijzing van de kleuren aan de schakelstatus kan door de gebruiker bepaald worden. 

Met de knop op de module kan je aan/uit functies schakelen, maar kan ook gebruikt worden om andere functies in het Z-Wave netwerk te controleren. Enkelvoudige en dubbele clicks worden onderscheiden. De module kan elke wijziging in status doorgeven aan een centrale gateway ongeacht de oorsprong van de schakeling (lokaal of draadloos). 

De module heeft een IP 44 classificatie en kan daardoor gebruikt worden in droge en vochtige omgevingen, zowel binnen als buiten. Een ingebouwde virtuele energiemeter geeft het energieverbruik door van het aangesloten toestel. 

De POPP Stekker Module is gecertifieerd en getest volgens alle geldende Europese Veiligheidsregels en voldoet volledig aan de Z-Wave Plus Standaard. De module ondersteunt veilige communicatie en de firmware kan draadlos worden bijgewerkt (OTA). 

Meer informatie
Technische Info (nieuw)
  • Max. Belasting: 3500W
  • IP44 Classificatie
  • Z-Wave Plus
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Z-Wave POPP Stekker Module voor Buitengebruik
Stel uw vraag

GRATIS VERZENDING

Vanaf €75 voor NL/BE
Vanaf €149 voor overige landen

BESTE SERVICE

Op een snelle en professionele wijze geholpen

14 DAGEN BEDENKTIJD

Niet tevreden met je bestelling? Stuur deze binnen 14 dagen terug

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

Intellihome garandeert altijd de beste prijs