Z-Wave Popp Verwarmingsthermostaat

Z-Wave gecontroleerde elektronische radiator thermostaat

Op voorraad
SKU
POP_E010101
Speciale prijs € 62,95 Normale prijs € 79,95
De Popp Heating Thermostaat is een Z-Wave gecontroleerde electronische thermostaat. Is SDK 4.5 en heeft een verhoogde netwerkstabiliteit. 
 
De Popp Heating Thermostaat wordt gemonteerd opde verwarmingsklep en controleerd deze met een motor. Het toestel kan ingesteld worden manueel via de knoppen op het toestel of draadloos via Z-Wave. Nadien zal het toestel de warmwatertoevoer naar de radiator regelen en de waargenomen temperatuur vergelijken om te verzekeren dat temperatuur in de kamer op het gewenste niveau wordt aangehouden. 
Met de Popp Heating Thermostaat wordt je woning nog comfortabeler. Dankzij Z-Wave kan je de gewenste temperatuur makkelijk draadloos instellen, via een verwarmingsplan, automatisch van eender waar via je smartphone. Maar je kan deze thermostaat ook gewoon instellen via de lokale toetsen. 

Naast de het direct instellen van de temperatuur van de Popp Heating Thermostaat heeft deze ook speciale functies zoals speciale verwarmingsinstellingen zoals vorstbeveiliging of energiebesparing. Een kleine LCD-schermpje op de thermostaat toont de ingestelde temperatuur op aanvraag. Het apparaat beschikt over een interne planner die toelaat om 9 instelpunten voor 7 dagen in te stellen. Eens geprogrammeerd kunnen deze instelpunten geactiveerd worden zonder enige manuele of draadloze interactie.  

Verdere intelligente functies zijn open raam-detectie met aangepaste schakeling naar een energiespaar-instelling of een leerfunctie die ervoor zorgt dat de thermostaat ook na langere periodes nog operationeel zijn. 

De thermostaat heeft een ingebouwde temperatuursensor om de juiste temperatuur door te zenden naar de gateway. Daardoor ben je in staat de temperatuur te analyseren en zo de gewenste temperatuur in te stellen.  

Meer informatie
Technische Info (nieuw)
  • Afmetingen: 51 x 51 x 71 mm
  • Gewicht: 114 g 
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Z-Wave Popp Verwarmingsthermostaat
Stel uw vraag

GRATIS VERZENDING

Vanaf €75 voor NL/BE
Vanaf €149 voor overige landen

BESTE SERVICE

Op een snelle en professionele wijze geholpen

14 DAGEN BEDENKTIJD

Niet tevreden met je bestelling? Stuur deze binnen 14 dagen terug

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

Intellihome garandeert altijd de beste prijs
Upsell Products